/Betaal informatie

Betaal informatie

Betaal informatie

Bij mijnhardloopschoen.nl kun je betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact/Mister Cash en Sofort Banking.

iDEAL 
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via internetbankieren. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij bijvoorbeeld ABN AMRO, ASN Bank, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of SNS (Regio)Bank, dan kun je met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk mogelijk in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank.

PayPal
Betaal veilig en gemakkelijk met je PayPal account. Aan deze account kun je zelf je creditcard, bankrekening of PayPal saldo koppelen. Vervolgens betaal je 100% veilig en gemakkelijk zonder al je betaalgegevens weer opnieuw in te hoeven voeren. Ons PayPal account is gekoppeld aan die van onze partnershop mijnracket.nl. Zie je dus deze naam verschijnen, dan weet je dat die aan ons gelieerd is.

Bancontact/Mister Cash
Voor onze Belgische klanten is mogelijk om te betalen via Bancontact/Mister Cash. Dit werkt op eenzelfde manier als iDeal. Ook hierbij wordt de betaling meteen gedaan, waardoor wij direct met je bestelling aan de slag kunnen.

SOFORT Banking
Voor onze Duitse klanten is mogelijk om te betalen via SOFORT Banking. Dit werkt hetzelfde als iDeal en Bancontact/Mister Cash. Ook hierbij wordt de betaling meteen gedaan, waardoor wij direct met je bestelling aan de slag kunnen.

Handig om te weten!
Mijnhardloopschoen.nl is een onderdeel van Intersport Veldhuis Beverwijk. Koop je iets bij mijnhardloopschoen.nl, dan gelden dezelfde service en garantievoorwaarden als in de fysieke Intersport winkels. Zo koop je dus altijd veilig en vertrouwd bij een betrouwbare partij/winkel!
Daarnaast maken wij gebruik van een SSL ‘sleutel’, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk. Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Zodoende shop je altijd veilig bij ons!