//Falke hardloopsokken een comfort voor je voeten

Falke hardloopsokken een comfort voor je voeten

Tijdens het hardlopen staat genieten voorop en je druk maken om pijntjes die door je materiaal worden veroorzaakt hoort daar niet bij. Het ligt voor de hand, maar goede, comfortabele hardloopschoenen zijn natuurlijk onmisbaar. Goede hardloopschoenen bieden comfort, demping, bescherming en ondersteuning. Mijnhardloopschoen.nl biedt een grote collectie hardloopschoenen, met voor ieder wat wils, maar wist je dat mijnhardloopschoen.nl ook een uitgebreide collectie Falke hardloopsokken heeft? Een goede hardloopschoen kan immers niet zonder een goede sok.

Een hardloopschoen komt het beste tot zijn recht met een goede, functionele sok die bijdraagt aan een aangenaam voetklimaat, wrijving voorkomt en vocht afvoert. De sokken van Falke zorgen voor de perfecte verbinding tussen de voeten en hardloopschoenen. Zo hebben de Falke sokken over het algemeen polstering op juist die plaatsen waar de hardloopschoenen minder of geen polstering hebben. Hierdoor vormen ze dus echt een aanvulling op de hardloopschoenen en garanderen ze optimaal comfort en de best mogelijke ondersteuning van de enkel en de middenvoet.

Maar, dat is nog niet alles! Ook de maatvoering van de Falke sokken is anders dan bij andere sokken. Veel sokkenmerken hanteren de maten 35-38, 39-41, 42-44 etc. Falke niet. De sokken van Falke zijn verkrijgbaar in de maten 35-36, 37-38, 39-40 etc, wat zorgt voor een optimale pasvorm. Daarnaast zitten de sokken boordevol nuttige features. Zo zitten er van de voetboog naar de bovenkant luchtventilatiekanalen in de sok. Hierdoor blijven de voeten koel en wordt vocht beter en sneller afgevoerd, waardoor de kans op blaren kleiner is. Qua materialen zijn de sokken gemaakt van de optimale verhouding tussen synthetisch materiaal en katoen. Katoen zorgt voor verkoeling en een snelle opname van vocht, terwijl polypropyleen het vocht afvoert.

Net zoals de schoenen, zijn ook de sokken van Falke in verschillende segmenten verdeeld. Zo kun je bij elke schoen snel en eenvoudig een perfect passende sok vinden.

Falke vindt je hier in de webshop