//Maggie Walker nieuwe blogger mijnhardloopschoen.nl

Maggie Walker nieuwe blogger mijnhardloopschoen.nl

Mijn naam is Maggie Walker inmiddels 45 jaar en moeder van twee dochters. Daarnaast ben ik nog volop bezig met mijn twee grote passies hardlopen en schrijven. Sinds mijn dertiende loop ik hard en veel meegemaakt op dit gebied. Hardlopen doe ik niet alleen voor de uitdaging maar ook voor mijn plezier. Het geeft mij veel positieve energie, focus en power.

Door corona heb ik meer ruimte gekregen voor het hardlopen en ga ik in oktober voor de tweede keer de uitdaging met de halve marathon van Amsterdam aan.

Voor wat betreft mijn passie voor schrijven ga ik een grote droom waar maken. Vanaf 1 juli start ik als Blogger met mijn eigen onderneming “Inspired by Maggie”. Door het schrijven van verschillende blogs neem ik iedereen mee in de dingen die mij in het dagelijks leven bezighouden. De zakelijke kant van mijn onderneming betreft het schrijven van recensies voor en over ondernemingen die mij inspireren.

Het schrijven voor mijnhardloopschoen.nl zie ik als een mooie kans om mijn ervaringen op het gebied van hardlopen, en alles wat daarbij komt kijken, te delen. Hopelijk kan ik jullie leuke tips geven en inspireren met mijn verhalen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit.

Tot snel.

Liefs Maggie