//Review New Balance Fresh Foam 880 V11

Review New Balance Fresh Foam 880 V11

De New Balance 880 is al lang een van de betere hardloopschoenen op de markt , en de nieuwste versie is daarop geen uitzondering. De New Balance Fresh Foam 880 V11 behoudt dezelfde betrouwbaarheid die we al jaren kennen, maar de V11 heeft een aantal positieve veranderingen.

Deze laatste versie van de 880 ziet eruit en voelt aan als een premium hardloopschoen, omdat New Balance hem van boven tot onder heeft ontworpen met hoogwaardige materialen.

Bovenwerk

Het nieuwe bovenwerk van jacquard-mesh zorgt voor een strakke look van hiel tot teen. Door een enkel stuk mesh te gebruiken, heeft New Balance naden rond de voorvoet geëlimineerd die tijdens het hardlopen tegen je huid zouden kunnen wrijven.

De vrij zwevende tong draagt bij aan het premium instapgevoel van de schoen. New Balance heeft de tong opgevuld voor een zachte aanraking die zich naar de unieke vorm van je voet vormt.

Zool

Er zijn verschillende rubbers gebruikt in de slijtzool. Onder de hak en bij de punt van de schoen wordt een stevig rubber gebruikt, dat goed bestand is tegen slijtage. Onder de midden- en voorvoet is een zachter rubber aangebracht voor extra comfort. De slijtzool loopt van achteren door naar voren helemaal door zodat je stabiel afwikkelt.

Fresh Foam tussenzool

Voor de FreshFoamX tussenzool zijn twee lagen gebruikt. De toplaag en de basislaag werken hierbij samen. De toplaag zorgt ervoor dat je een beetje ín het platform komt te staan, zodat de tussenzool zich om je voet vormt. De buitenwand van de basislaag is voorzien van speciale vormen, Hierdoor worden zones gecreëerd, die passen bij de fase van de afwikkeling. Zo is de tussenzool zachter bij de landing en stabieler wanneer je met je volledige gewicht op de schoen staat.

Conclusie New Balance Fresh Foam 880 V11

Ben je op zoek naar een betrouwbare hardloopschoen waarop je comfortabel je kilometers kunt maken? Dan is de Fresh Foam 880 V11 een zeer goede optie. Het maakt niet uit of je net begint met lopen of al meerdere marathons gelopen hebt, de Fresh Foam 880 v11 is hét neutraal afwikkelende model voor al je rustige trainingen.

De New Balance Fresh Foam 880 v11 is hier verkrijgbaar.