//Nike Air Zoom Pegasus 38 Shield

Nike Air Zoom Pegasus 38 Shield

Naast de bekende Nike Air Zoom Pegasus 38 is er ook de Nike Air Zoom Pegasus 38 Shield. De high-performance gevleugelde schoen heeft een warm bovenwerk versterkt met een waterafstotende coating. De schoen zorgt ervoor dat de voet warm en droog blijft in natte omstandigheden. Nike heeft dit gedaan door een isolerende tong met plooitjes toe te voegen. De zeer hoge mate van grip zorgt ervoor dat de schoen perfect grip heeft, zodat je je makkelijk kan verplaatsen op gladde wegen.

De Storm Tread-loopzool biedt uitzonderlijk grip bij nat weer. Het heeft een structuurpatroon geïnspireerd op winterbanden. De microgroeven houden grip op de weg, terwijl de multidirectionele vormen water afvoeren voor direct contact met het bitumen.

Het bovenwerk van mesh heeft een duurzame, waterafstotende afwerking om je voeten droog te houden. De tong met plooitjes zorgt voor een extra laag bescherming tegen weersinvloeden, zodat er geen water in de schoen kan komen.

De achterkant van de tong is ook geïsoleerd om de bovenkant van de voet warm te houden en tegelijkertijd te genieten van optimaal comfort.

De Nike Pegasus Shield is ideaal voor zware weersomstandigheden. Zelfs als de nacht valt, blijf je veilig dankzij de reflecterende elementen.

De tussenzool zorgt voor uitzonderlijke demping en reactievermogen dankzij het gecombineerde werk van Nike React-technologie, met een grotere hoeveelheid schuim en de Air Zoom-eenheid in de voorvoet. Het gebreide bovenwerk met leren inzetstukken rond de tenen, gepositioneerd waar water de neiging heeft om gemakkelijk binnen te komen, garandeert altijd warme en droge voeten.

De Nike Air Zoom Pegasus 38 Shield zijn hardloopschoenen  voor hardlopers met een gemiddeld of licht gewicht en neutrale ondersteuning. Ze zijn perfect voor dagelijks races over alle afstanden.

De schoen is hier verkrijgbaar.