//Review ASICS GT 2000 9

Review ASICS GT 2000 9

Van onze collega Odette kregen we deze review

De ASICS GT-2000 9 is een klassieke stabiliteitsschoen die in staat is om grote kilometers en uptempo-snelheden aan te kunnen.

De ASICS GT 2000 9 voor dames is in onze webshop te vinden.

Pasvorm
De ontwerpers hebben de GT-2000 9 gebouwd met betrouwbare stabiliteitsfuncties om de effecten van overpronatie te verzachten. Voeg daar nog een comfortabele pasvorm en lichtgewicht gevoel aan toe, en de ASICS GT-2000 9 is net zo betrouwbaar als maar mogelijk is.

ASICS heeft kleine updates doorgevoerd aan de GT-2000 9 van de vorige versie, wat betekent dat hardlopers die al op de GT-2000 8 lopen zich ook op hun gemak zullen voelen in het nieuwe model.

Bovenwerk
ASICS heeft een speciaal ontworpen mesh-bovenwerk gebruikt in de nieuwste versie van de GT-2000, wat zorgt voor de comfortabele pasvorm. Het bovenwerk is naadloos rond de neus en middenvoet om irriterende stiksels aan de binnen- en buitenkant te voorkomen, en het is licht rekbaar om zich naar de unieke vorm van je voet te vormen. En was voldoende ruimte in de middenvoet en voorvoet.

De stevige hielkap draagt ​​bij aan de fijne pasvorm. ASICS ontwierp een nauwsluitende hielkap om de eventuele ruimte tussen je voet en de schoen te verwijderen.

Extra vulling rond de hielkraag geeft je een beter instapgevoel en de gewatteerde tong zit gemakkelijk op je voet. Het standaard vetersysteem is rechttoe rechtaan, en een extra vetergat aan de bovenkant van de schoen zorgt ervoor dat je je schoenen kunt strikken voor een comfortabelere pasvorm indien nodig.
ASICS GT 2000 9 heeft een Flytefoam-tussenzool. dat zorgt dat tijdens het hardlopen meer demping. Het schuim zorgt ervoor dat het zacht en veerkrachtig aanvoelt, wat de schoen gemakkelijker maakt bij het landen en energieker bij het opstijgen. Het is geen supersnelle schoen, maar ik moet zeggen dat de GT-2000 9 in staat voelt om het tempo op te pakken.

Conclusie
De ASICS GT-2000 9 is een klassieke, comfortabel passende hardloopschoen met eersteklas materialen waar je dag in dag uit op kunt vertrouwen. Met een fijne pasvorm biedt de ASICS GT-2000 9 een comfortabele gevoel die veelzijdig genoeg is om de meeste, zo niet alle, hardlooptrainingen te kunnen maken.

De ASICS GT 2000 9 voor dames is in onze webshop te vinden.