//Review Brooks Glycerin GTS 19 dames

Review Brooks Glycerin GTS 19 dames

Onze collega Michelle schreef voor een review over de Brooks Glycerin GTS 19 dames.
Een nieuwe schoen testen is altijd leuk! Al heb ik op de Asics Nimbus gelopen, de Saucony Hurricane en de Brooks Adrenaline. Nu was het de beurt aan de Glycerin 19 GTS! Wat een fijne hardloopschoenen zijn dit!
Je krijgt veel energie terug, zelfs na een dag werken heb ik de schoenen getest en liepen de schoenen echt heerlijk! De guiderails geven de stevigheid die ik nodig heb en de combinatie van een soepel bovenwerk is een ideale combinatie!

Merk wel dat ik hem iets zachter vind qua demping dan de Brooks adrenaline want ik ben altijd een stevigere schoen gewend.
Doordat hij wat breder valt ga ik er ook iets in schuiven dus dat vind ik helaas wel een nadeel bij een langere afstand.
Maar ga zeker vaker hardlopen op deze schoenen, ben heel enthousiast!
Het is een hele fijne schoen en je merkt zeker de energie qua demping en verder is hij heel prettig om af te wisselen met de Brooks adrenaline.

Aangezien ik 3 tot 4 keer per week aan hardlopen doe is afwisselen echt belangrijk.

Kortom, Brooks maakt echt hele goede hardloopschoenen.

Glycerin GTS 19 is echt een aanrader!