//Review Saucony Echelon 8 heren

Review Saucony Echelon 8 heren

Onze collega Edwin heeft met veel plezier de Saucony Echelon 8 getest. Lees hier de volledige review.

Tester:                                               Edwin
Leeftijd:                                             51
Loopervaring:                                    verschillende halve marathons en de marathon  van Rotterdam.
Recente schoenhistorie:                   Saucony Triumph, Brooks Glycerin, New Balance    1080

De Saucony Echelon 8 heeft een brede basis voor stabiliteit, is comfortabel om te dragen en is ontworpen voor de wat zwaardere loper of mensen die steunzolen gebruiken in de schoen. Ze zijn zwaarder in vergelijking met andere schoenen maar daar heb je geen last van tijdens het lopen. Deze schoenen bieden veel ondersteuning en hebben geen inloopperiode nodig.

Onder de middenvoet vind je FORMFIT en de PWRRUN-demping. FORMFIT is een voorgevormd voetbed dat de energie gelijkmatig over de tussenzool verdeelt. Dit helpt je ook om je evenwicht te bewaren als je voeten de grond raken. De nieuwe PWRRUN-demping biedt precies de juiste zachtheid en een responsiever gevoel voor eindeloos veel comfort. Het zorgt voor een soepele landing tijdens het lopen.

De Echelon 8 biedt een brede, stabiele basis voor mensen die volledige ondersteuning en een comfortabele pasvorm nodig hebben. Ideaal voor de iets ZWAARDERE HARDLOPER met een brede voet.

 

Het bovenwerk van de Echelon 8 is gemaakt van speciaal ontwikkeld gaas zodat de lucht in en uit stroomt om je voeten comfortabel op temperatuur te houden. De schoen biedt goede hielondersteuning door de nieuwe 3D hielkap.. De veters van de schoen zijn plat, wat de kans op irritatie helpt verkleinen.

Op de buitenzool vind je TRI-FLEX-technologie die flexibiliteit en bescherming biedt. Hierdoor worden schokken over het oppervlak van de schoen verdeeld. Het zachtere rubber op de voorvoet zorgt voor een zachte demping en afzet.

De TRI-FLEX in de buitenzool biedt volledig contact met de grond, de flexgroeven in de schoen zorgen voor een natuurlijke wijze van afrollen. In de hiel zit XT-900-rubber dat grip biedt tijdens het hardlopen en beschermt tegen slijtage.

De Saucony Echelon 8 is ontworpen voor hardlopers die volledige ondersteuning en een comfortabele pasvorm nodig hebben. Ideaal voor de iets ZWAARDERE HARDLOPER. Deze schoen heeft een bredere basis om stabiliteit te bieden, maar is ook comfortabel om te dragen. Er is veel demping en de buitenzool biedt enige flexibiliteit om je afzet te verbeteren.

De Saucony Echelon 8 is nu verkrijgbaar in onze webshop!