Daisy_SAUC_Easy_Cowl_Kineta_V2_010684_A

Je weet dat jij een diehard hardloper bent als je de volgende tekenen bezit.

  1. Jouw hardloopkleding ligt altijd klaar om gebruikt te worden. Je weet misschien niet welke kleding je morgen aan zult trekken, maar welke hardloopkleding je gaat dragen, welke sportbh (dames) welke sokken, shirt en short staat al in je hoofd gegrift. Natuurlijk zorg je er altijd voor dat je hartslagmeter, Ipod etc volledig opgeladen zijn.
  2. Je bent een weerdeskundige geworden pur sang. Jij weet op ieder tijdstip wanneer de regen zal gaan vallen en wanneer het droog is. Refresh, refresh, refresh.
  3. Jouw sociale leven heeft nieuwe tijdsindeling gekregen. Je vind het laat eindigen in de avond niet mer zo belangrijk omdat je weet dat je de volgende ochtend die heerlijk duurloop wilt gaan doen. Je vrienden rekenen op een gegeven moment al dat jij eerder naar huis gaat.
  4. Jouw wasmachine draait opeens op hele andere tijden. Schema’s die je voorheen voor lief nam zijn nu een ding geworden die zijn precisie niet kent. Je weet precies wanneer je was in de machine moet, wanneer die droog is om weer gebruikt te kunnen worden. Schema’s? love them!
  5. Je draagt je hardloopkleding ook als je niet gaat hardlopen. In deze tijden van fashion kun je gemakkelijk deze kleding als zijnde casual dragen. No problem.
  6. Jouw auto is je kluisje geworden. er ligt altijd een paar hardloopschoenen in je auto, eveneens als een paar schone sokken en een outfit. Op die manier ben je altijd bereid om een stuk te gaan hardlopen. Waar en wanneer jij dat wilt.
  7. Je uitgavepatroon is compleet veranderd. Om het jurkje van €80,- geef je niet meer zo veel, maar je kunt compleet uit je dak gaan als je dat nieuwe hardloopsetje van Nike heb gescoord. Plus je zult ongetwijfeld klagen dat het bioscoopkaartje wel erg prijzig is geworden, maar voor een startbewijs van een Strongvikingrun betaal je wel zo €60,-.
  8. Je ziet eten niet meer als lekkernij maar als brandstof! Op een lege maag een run doen is geen optie net als je maag gevuld met junkfood. Opeens zie je jouw board op Pinterest zich vullen met hardloopvriendelijke recepten.
  9. De Pedicure heeft aan jou geen klandizie. Open schoentjes voor het mooie uiterlijk laat je links liggen. Een pedicure behandeling zal slechts een paar dagen stand houden, dus waarom zou je eraan beginnen? je hebt nu lopersvoeten, met gescheurde nagels, blauwe tenen en gehele nagelloze tenen. Een open schoentje draag jij alleen als het echt puur nodig is en echt niet anders kan.
  10. Je drinkt tegenwoordig zoveel water dat het opvalt hoe vaak je naar het toilet gaat om water te drinken. Op iedere hoek heb jij een flesje water staan om te nuttigen. Maar he, who cares! je bent voorzien van genoeg vocht!