asics-gel-33-m-lady

De naturel lijn van ASICS is al enige jaren de 33 lijn. In 2015 zal deze lijn uitgebreid worden met de 33-M. Juist, wij moesten ook even de wenkbrauwen fronsen aangezien ASICS hier mee een weg gaat bewandelen van Hoka One One en Altra Running. Een tot dusver in Nederland nog geen hele succesvolle weg. Waarom dan deze keuze? In landen om ons heen zijn de “dikke zolen” schoenen meer in trek en ASICS wil maar wat graag van deze taart mee eten.

Enfin, we gaan over op de details van de 33-M voor dames en heren. ASICS heeft een nieuwe naam bedacht voor de tussenzool net onder de voet genaamd Fluid Foam. Het is een nieuwe technologie van ASICS. Het is een zeer zacht materiaal en welke volgens ASICS niet onderhevig is aan slijtage. Dat wil zeggen dat het extreem duurzaam zal zijn en niet zal gaan inzakken. Ik snap alleen niet waarom ze een ontzettend zacht materiaal gaan gebruiken bij een natural running schoen zoals ASICS hun 33-lijn benoemd. De schoen heeft een drop van 4mm en het andere tussenzool materiaal zal uit Solyte bestaan. De hoogte van de zool hebben wij helaas niet kunnen vast stellen

Het bovenwerk is geheel naadloos en heeft zoals de gehele 33-serie een ruime teenbox zodat de voet vrij gespreid kan worden zonder in verdrukking te komen.

Wij zijn zeer benieuwd hoe deze schoen zal worden ontvangen in Nederland. Lees jij dit verhaal en loop jij op deze schoen in 2015, laat het ons dan weten.

De schoen zal in januari gelanceerd worden.

Prijs: onbekend.

De beelden:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]