asics-gel-gt2000-3-women1

De ASICS GEL GT2000 3 is een trainingsschoen voor de lichte overproneerders onder ons. Sinds jaar en dag draagt de GT2000 vele lopers rond die lekker hun training willen volbrengen met comfort aan hun voeten zonder direct de hoofdprijs te hoeven betalen. In deze update zien de de FluidRide tussenzool die de schoen niet alleen lichter maakt maar ook 20% meer demping geeft van haklanding tot afzet. Het bovnewerk is bijna geheel naadloos om irritaties aan de voet te voorkomen en een comfortabel gevoel te creëren. Ook zien we een nieuw Heelclutching Systeem oftewel de support van de hak zit nu aan de buitenzijde ipv in de stof verwerkt. Dit noemen ze bij ASICS een exo sceleton heelcounter (mooi).
De ASICS GEL GT versie draait al 20 jaar mee en met de GT2000 3 versie hebben ze het lichtste model tot nu toe met een soortelijk gewicht van 303 gram voor heren en 238 gram voor de dames. (afhankelijk van de maat)

De ASICS GEL GT20003 is hier te bestellen in onze webshop.

De beelden:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]