asics-juperj33

In het voorjaar van 2013 introduceerde ASICS de GEL-LYTE33, een Natural Running-schoen met het revolutionaire ASICS FLUIDAXISTM voor neutrale hardlopers. In december van dit jaar maakt ASICS de Natural Running-collectie compleet met de introductie van de ultieme Natural Running-schoen voor hardlopers die overproneren: de GEL-SUPERJ33!

ASICS ondersteunt Natural Running voor zowel neutrale als overpronerende lopers. Daarom hebben ze twee afzonderlijke versies van FLUIDAXIS™ gemaakt, om een natuurlijke en responsieve oplossing te bieden voor verschillende hardloopstijlen.

  1. FLUIDAXIS™ 1: Deze uitvoering is ontworpen voor hardlopers die matig overproneren tijdens de afwikkeling. De GEL-SUPERJ33 is qua schoen de tweede keuze ter aanvulling van gestructureerde schokdempende schoenen als primaire hardloopschoenen (zoals de GEL-KAYANO).
  2. FLUIDAXIS™ 2: Deze versie van FLUIDAXISTM is de perfecte oplossing voor neutrale hardlopers met normale of onderpronatie. De GEL-LYTE33 is qua schoen de tweede keuze ter aanvulling van schokdempende schoenen als primaire hardloopschoenen (zoals de GEL-NIMBUS).

Veel meer informatie hebben we op dit ogenblik niet maar wij zullen zodra we meer weten het natuurlijk ook jouw laten weten.

De afgebeelde kleuren zijn overigens niet de enige kleuren die verkrijgbaar zullen zijn.
Er zullen meerde kleur combinaties op de markt komen.

Verkrijgbaar: December 2013
Prijs: ?