New Balance 980 Fresh Foam Boracay3

New Balance 980 Fresh Foam Boracay is een nieuwe schoen voor New Balance die voor borduurt op de 980 Freshfoam zool. Met een 4mm heel to toe drop (offset) is dit een dagelijkse trainingsschoen voor de neutrale lopers onder ons. Ondergetekende loopt al enige tijd op de Freshfoam schoen en met zeer veel plezier. De zool bestaat nog steeds hexagons vormige stukjes zool aan de binnen en buitenzijde om op deze manier de loper met iedere stap het juiste comfort, demping en stabiliteit te bieden.

In deze update heeft de zool een ietwat wijdere basis gekregen en geeft hierdoor meer stabiliteit en betere pasvorm. De slijtzool heeft ook grotere hexagons-vormige nopjes gekregen voor meer grip en duurzaamheid. Samen met een Revent upper en een laadloos bovenwerk zal deze schoen een prettig gevoel geven, kilometer na kilometer.

Met een gewicht van 263 gram voor heren en 218 gram voor de dames zal de New Balance 980 Fresh Foam Boracay in februari 2015 in de schappen liggen.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]