new balance mt101-men1

Met een 10mm heel to toe drop (offset) is de New Balance MT 101 een minimalistische trail schoen voor de neutrale loper. Aan de pasvorm is gelukkig niet afgewijkt en de loper zal dezelfde pasvorm krijgen als de originele MT101. Het bovenwerk is licht veranderd/verbeterd. Het neusgedeelte is wat sterker en duurzamer geworden.

Voor de tussenzool is gekozen voor Activa Lite voor comfort en duurzaamheid op de niet verharde paden. Samen met een rockstopplaat voor bescherming tegen elementen van buiten in de tussenool en nopjes die wederom op strategische plaatsen zijn gezet zal deze schoen de bescherming bieden.

De schoen weegt voor een trailschoen niet zwaar, te noemen: 212 gram voor heren en 155 gram voor de dames.
De New Balance MT 101 zal in januari beschikbaar zijn bij New Balance.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]