Bestellen via MijnHardloopschoen.nl

Wat bedragen de verzendkosten?
Bij een bestelling van minimaal €50,- zijn de verzendkosten gratis. Bij een bestelling met een bedrag lager dan €50,- rekenen wij €6,95 verzendkosten.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Als de bestelling geplaatst is ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging met alle gegevens. Zodra de betaling bij ons binnen is en alle producten op voorraad zijn zullen wij overgaan tot verzending. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 á 2 werkdagen verzonden te hebben. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan brengen wij je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
PostNL zal namens ons voor de verzending zorgdragen. Wanneer er niemand thuis is op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbied zal PostNL het pakket bij de buren proberen te bezorgen of de volgende dag nogmaals aanbieden. Wanneer het pakket voor de 2e maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL , waarop vermeld staat waar het pakket af te halen is, dit is vaak het dichtstbijzijnde postkantoor. Zo hoef je dus niet speciaal voor het pakket thuis te blijven.

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?
Van al onze producten staat de prijs inclusief btw vermeld.