Mijnhardloopschoen.nl is een onderdeel van Intersport Veldhuis Beverwijk. Koopt u iets bij Mijnhardloopschoen.nl, dan gelden dezelfde service en garantievoorwaarden als in de fysieke Intersport winkels. Zo koopt u dus altijd veilig en vertrouwd bij een betrouwbare partij/winkel!

VEILIGE VERBINDING
Daarnaast maakt Mijnhardloopschoen.nl gebruikt van een SSL ‘sleutel’, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk. Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Zodoende shop je altijd veilig bij ons!

Bij MijnHardloopschoen kun je betalen via iDEAL internetbankieren.

iDEAL 
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via internetbankieren. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of SNS (Regio)Bank dan kun je met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk mogelijk in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.