brooks-glycerin11-1

De Brooks Glycerin 11 is de meest comfortabele schoen uit de collectie van Brooks op het gebied van demping en comfort.
Het grote verschil met de nummer 10 is dat het midvoet gedeelte is gevuld met tussenzool materiaal en dat er geen kunststof brug meer te zien is.
Vele merken zijn Brooks al voorgegaan om nog meer comfort voor de loper te bezorgen.
De zool is redelijk vlak welke weer stabiliteit betekend.

De Caterpillar crashpad is gewoon gebleven dat wil zegen dat de buitenkant van de hak opgedeeld is in verschillende kleine elementen die apart kunnen bewegen wanneer de landfase word ingezet en dit zal tot op de voorvoet doorgaan met dit systeem om de afwikkeling van heelstrike tot afzet zo comfortabel mogelijk te begeleiden.

In de voorvoet hebben we de Omega flexgrooves die de schoen op de voorvoet zeer flexibel maakt zodat de voet op eigen kracht kan afwikkelen.

Het bovenwerk is compleet opnieuw ontworpen en Brooks gaat duidelijk voor een modern jasje met naadloze overlays op de voorvoet. Hier gebruitk Brooks een #d print proces voor.
De schoen zelf is ook iets slanker geworden.
Een duidelijk aanwezige “wrap” om de midvoet zorgt dat de voet goed op het platvorm blijft staan en stabiliet geeft in de zijwaardse bewegingen en zeer lichte overproneerders.

De nieuwe Glycerin zal zo rond juni 2013 in de schappen liggen.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

En de dames versie van de Brooks Clycerin 11:

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]