De Brooks Levitate 2 zijn neutrale hardloopschoenen. Dit model van Brooks is zeer responsief en geeft energie terug tijdens het hardlopen. De neutrale hardloopschoen is voorzien van het nieuwe DNA AMP materiaal. Dit zorgt voor de hoogste energy return van alle Brooks schoenen.
DNA Amp middenzool is een mix tussen demping en energieteruggave, waardoor je zeer responsief kan lopen. Tijdens het hardlopen zorgt de vernieuwde middenzool ervoor dat de energie die je produceert aan je terug geeft. Je kan dan langer doorlopen met een gevoel van energie.

Door de Midfoot Transition Zone te combineren met het Carbon Rubber onder de slijtzool profiteer je van een snelle en toch comfortabele afwikkeling. Deze slijtzool maakt de Brooks Levitate een duurzame hardloopschoen.

Het Fit Knit Upper bovenwerk beweegt mee met de voet tijdens het afwikkelen. Zo krijg je een comfortabel en zeker gevoel tijdens het hardlopen. Het zachte bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen, waardoor je voeten fris en comfortabel blijven. Het luxe bovenwerk past zich aan aan de loper, voor een persoonlijke fit.
Levitate 2 heeft ten opzichte van zijn voorganger een suède heel tab en interne sok om zo het comfort nog meer te vergroten!