Vandaag pakken we drie modellen van ASICS in één artikel. Deze schoenen zijn allen voor komend najaar en zitten in de trailserie van ASICS. GEL Fuji Pro, Fuji Ataack 4 en de nieuwe Gel Runnagade! van lichte trailschoen naar echte schoen voor onherbergzame delen gebied waar je alleen de beste en meeste grip moeten hebben om jouw run tot een goed resultaat te leiden.

We beginnen met de Gel Fuji Pro. Dit is een dagelijkse trainingsschoen die je uitstekend kunt gebruiken voor de oneffen paden en zachte ondergronden zoals duinen en bospaden. Uitstekende grip en een Solyte tussenzool dragen jouw comfortabel het traject over. Het naadloze bovenwerk en dichte tong zorgen voor comfort op de voet en dat er geen zand en stof in je schoen kan komen door de tong. Het gewicht van de Fuji Pro bedraagt zo’n 297 gram voor de heren versie en 246 gram voor de dames.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

De ASICS GEL Fuji Attack 4 is een duurzame trailschoen die voor alle zachte ondergronden geschikt is heeft een agressieve slijtzool met veel grip. Tezamen met een plaat in de zool verwerkt zodat je geen harde scherpe stukje steen of andere elementen door je zool voelt is dit een aanrader voor iedere lopen die maximale grip wil ervaren. Met de Solyte tussenzool geeft hij veel demping en door dit materiaal gebruik is hij ook lichter geworden dan zijn voorganger. Op het bovenwerkt zien we een anders dan andere vetergaatjes systeem om de schoen zo goed mogelijk te laten aansluiten om de voet. met een gewicht van 320 gram voor heren en 269 gram voor de dames.

De ASICS GEL Fuji Attack 4 zal in januari 2015 leverbaar zijn.

De ASICS GEl Fuji Runnagade is gemaakt voor de mest extreme condities met een grove 8mm noppenzool. Met ASICS zijn lichtste tussenzool materiaal Solyte geeft hij toch een gevoel van comfort. Het bovenwerk is volledig naadloos en zal er voor zorgdragen dat alle elementen van buitenaf ook buiten je schoen blijven. De sok waar je instapt zit iets los van de schoen en geeft een prettige instap. Met een gewicht van 260 gram voor de heren schoen en 218 gram.

De ASICS GEl Fuji Runnagade zal januari 2015 beschikbaar zijn.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]