SH_J1GF161901_01

Dit jaar zal Mizuno haar 110 jarig bestaan vieren. Voor het begin van het hardloop, training en workout seizoen komt Mizuno met een nieuw concept schoen. MIZUNO SYNCHRO. Ren verder, train beter en wordt fitter is het motto die ze deze campagne mee zullen geven. Deze schoen zal ingezet worden niet alleen voor de hardlopers maar ook voor mensen die naar de sportschool gaan en daar op de hardloopband zullen gaan lopen en eventueel aan de gewichten zullen hangen;)

Waar is de Waveplaat?

Het nieuwe concept heeft afscheid genomen van de Waveplaat waar Mizuno zo bekend om staat. De twee-delige  tussenzool is zeer zacht en reactief. De zool zelf is door middel van 3D tecnologie vervaardigd en zal een optimale demping en comfort bieden bij iedere run. De toplaag van de tussenzool is wat harder en geeft stabiliteit. Daaronder is met name het U4icX materiaal het geen welke veel comfort en demping zal geven. Geen waveplaat dus meer in dit nieuwe model.

SH_J1GF161901_04

Ze hebben de instap van de schoen ook zeer comfortabel gemaakt met een ietwat dikker contrefort waardoor deze bij het aantrekken direct zacht aanvoelt. Onder de hak hebben ze een klein laagje U4icX materiaal geplaatst zodat het onder de hak ook direct zacht aanvoelt ipv het voelen van de toplaag van de tussenzool.

De retailprijs is op dit moment van schrijven niet bij ons bekend.

SH_J1GF161913_01 SH_J1GF161909_01 SH_J1GF161902_03