Dromen zijn er om nagejaagd te worden. Dromen komen uit, of worden steeds een beetje bijgesteld. Zo dromen veel hardlopers van het uitlopen van die ene marathon. Of droomt een beginnend loper van het kunnen rennen naar de hoek van de straat. Of je nu een topatleet bent of ‘gewoon’ een recreatief sporter (of workaholic, moeder, opa, bankhanger, inwoner van Nederland), iedereen heeft die ene mooie droom. Die droom die, als hij uitkomt, alles doet veranderen. Of juist helemaal niet natuurlijk.

Dromen

Ik heb ook zo’n droom. Wat mijn droom dan is? Een baan vinden als hardloopspecialist in een van de toonaangevende hardloopspeciaalzaken in Nederland. En weet je wat het mooiste is? Mijn droom is uitgekomen! Na zeven jaar dromen (en natuurlijk heel hard werken) is het gelukt. Per 1 november 2014 ga ik fulltime aan de slag als hardloopspecialist bij All4Running in Alkmaar. En daar heb ik ontzettend veel zin in!

En nu? Snel weer op zoek naar een nieuwe droom op een ander vlak. Die marathon is mij te ver, maar ik vind vast een sportieve droom om uit te laten komen!

Welke (sportieve) droom zie jij graag uitkomen?