Hoka one one Clifton 2 dames

De Hoka One One Clifton 2 is een schoen met demping in optima forma. Met een 5mm heel to toe drop is het een schoen voor de neutrale lopers om hun lange duurlopen op te kunnen doen. Minimale verschillen zijn er te noemen in vergelijking tot het eerste model van de Clifton. Het bovenwerk is geminimaliseerd. Het is Hoka’s No Sow Speedframe Design, ofwel, een naadloos bovenwerk welk licht is in gebruik en veel comfort biedt aan de voet.

Hoka one one Clifton 2 heren zool

De zool bestaat uit (sommige termen laten zich gewoon niet in het Nederlands vertalen) Full compressioned Molded EVA midsole. Oke, In het Nederlands: Een volledige samengeperste Ethyleenvinylacetaat zool maakt de landingsfase ontzettend comfortabel en zacht. Aan de slijtzool zien we ook kleine veranderingen en dat komt met name door het meer aanwezige slijtvastere rubber (geel) om zo de duurzaamheid te kunnen waarborgen.

Het gewicht van deze reus is zoals je niet zult verwachten erg licht te noemen want met een gewicht van 235 gram voor de heren versie en 204 gram voor de dames is hij niet zwaar.

De Clifton 2 zal rond juli 2015 in de winkel liggen.

Hoka one one Clifton 2 heren Hoka one one Clifton 2 heren upper