Op zondag 16 oktober 2016 vindt de TCS Marathon van Amsterdam plaats. Als één van de partners van dit evenement brengt Mizuno een speciale hardloopschoen uit. Het betreft de nieuwe Mizuno Wave Ultima 8 Amsterdam Limited Edition. Deze schoen ligt vanaf 1 september in de winkel, maar ik heb de herenversie van deze bijzondere schoen al mogen testen. Ik mag er (helaas) nog niets over schrijven, maar ik kan wel alvast een tipje van de sluier oplichten.

Hieronder staan enkele foto’s, met details van de schoen (sneak previews). Een aantal foto’s zijn van mezelf, de andere komen van Mizuno, maar zo kun je je alvast een beeld vormen van deze nieuwe schoen. Zoals je ziet komt hij in twee versies, één voor dames en één voor heren. Ben jij erbij in Amsterdam?

Mizuno-Wave-Ultima-Amsterdam2016-2

Mizuno-Wave-Ultima-Amsterdam2016-1

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]