mizuno-wave-ultima5

De Wave Ultima is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire modellen van Mizuno en is in die zelfde korte tijd voortdurend geüpgraded. in het najaar van 2013 is de Wave Ultima 5, net als enkele andere modellen, voorzien van een nieuwe Sr touch dempingslaag in de voorvoet en in de hiel. Deze dempingslaag neemt na landing sneller zijn oorspronkelijke vorm aan, geeft een hoger reboundeffect en is duurzamer en lichter. ook het geblazen rubber in de voorvoet draagt bij aan het terugdringen van het gewicht en aan een comfortabel gevoel. verder is de teensprong verlaagd, wat voor meer stabiliteit zorgt in de voorvoet tijdens de afzet. Bovendien is de basis van de Wave Ultima 5 breder dan normaal en loopt de wave plaat mediaal iets langer door, wat ook de stabiliteit bevordert. De Wave Ultima was al voorzien ver doorontwikkelde slijtzool in de voorvoet waardoor je de Wave Ultima 5 kunt gebruiken voor zowel op de weg als op onverharde paden. Het Poly-urethaan (Pu) materiaal in de Parallel wave plaat biedt veel weerstand tegen vervorming, waarvoor de schoen geschikt is voor de gemiddelde tot zwaardere loper

In het neutrale segment. de Smoothride technologie in de hielpartij zorgt voor flexibiliteit waardoor de transitie tussen landing en afwikkeling gemakkelijker verloopt. dit betekent minder schokbelasting en een geleidelijkere belasting van het lichaam. De carbon inzetstukken in de Smoothride constructie zorgen voor meer comfort. Al met al is de wave ultima 5 een schoen vol technologieën.

Verandering t.o.v. Wave Ultima 4: Sr touch dempingslaag, geblazen rubber in de voorvoet, lagere teensprong, nieuw bovenwerk.

mizuno-wave-ultima5-lady mizuno-wave-ultima5-sole