De olympische spelen komen er aan met als gevolg dat er ‘speciale’ schoenen op de markt zullen verschijnen. Nike zal Nike niet zijn om met een schoen te komen waarmee wereldtopper Mo Farah wordt geëerd. En dan niet een ‘gewone’ schoen, maar meteen een schoen die je zelf kan aanpassen: de Mo Farah Nike Air Zoom Pegasus 33 iD.

Het is een Pegasus, de welbekende topschoen met een perfecte pasvorm, een snelle ‘feel’ en responsieve demping voor kilometers comfort. De Mo Farah Nike Air Zoom Pegasus 33 is een eerbetoon aan de historische zes gouden medailles die Mo op drie verschillende kampioenschappen won, met een metallic gouden medaillon op de hak en andere pimp-your-shoe zaken zoals gepersonaliseerde graphics en het metallic gouden Mo Farah-logo voor de bovenkant van de tong.

De basisvariant van de schoen ziet er al schitterend uit, zowel de donkere als de lichte variant, zelf kan je accenten aanbrengen (veters, zool, logo etc) om de schoen te verpesten te verfraaien/personaliseren. De schoen kost wel een paar centen, te weten €155,-, maar dan heb je ook wat.

Mo Farah Nike Air Zoom Pegasus 33 iD

Mo Farah Nike Air Zoom Pegasus 33 iD

Mo Farah Nike Air Zoom Pegasus 33 iD

Mo Farah Nike Air Zoom Pegasus 33 iD

Afbeeldingen via Nike.com