Trek de nieuwe 860v9 aan en ervaar de uitzonderlijke responsieve demping en betrouwbare ondersteuning wanneer u op pad gaat voor uw hardloopsessie.

Het bovenwerk van de 860 is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het vernieuwde bovenwerk is gericht op het bieden van meer comfort en stabiliteit. Vooral de naadloze vormgeving biedt een stuk meer comfort. Ook is het bovenwerk lichter geworden waardoor het zich meer naar de voet vormt. Hierdoor wordt er een persoonlijke pasvorm gecreëerd en biedt de schoen meer stabiliteit. Het Engineered Mesh-materiaal heeft een zeer hoog ademend vermogen en geeft de voeten meer bewegingsvrijheid zonder in te leveren op stabiliteit. Tenslotte zijn in het bovenwerk verstevigingen geplaatst waar de voeten het tijdens het hardlopen het meest nodig hebben.

De New Balance 860 heeft het vernieuwde TruFuse dempingssysteem toegevoegd. De Dual Density tussenzool met TruFuse systeem bestaat uit dempingsmateriaal van twee verschillende hardheden. De onderste laag bestaat uit ABZORB foam. Dit foam heeft een hogere dichtheid. Hierdoor biedt de tussenzool veel stabiliteit en duurzaamheid.

De New Balance 860 serie staat bekend om stabiliteit. Enkele bekende features die goed in de smaak vielen, zijn dan ook meegenomen naar de nieuwste versie. De asymmetrische hielkap is overgenomen uit de voorgaande modellen. Deze hielkap bestaat in de 860v9 wederom uit zacht materiaal voor extra comfort. Dit geeft een stabiel en veilig gevoel tijdens het hardlopen. Ook de Dual Density Medial Post is meegenomen en biedt de ondersteuning voor de pronerende lopers die we gewend zijn van de 860 serie. Deze versteviging in de middenvoet corrigeert de voet tijdens het afwikkelen en draagt bij aan een efficiënt looppatroon.

Het Blown Rubber in de slijtzool van de 860v9 is een duurzaam materiaal en biedt veel stabiliteit en bescherming voor de voeten. Doordat het rubber een hoge energieteruggave heeft, krijg je meer energie terug bij elke stap. De nieuw toegevoegde zones in de slijtzool verdelen het druk beter over de voeten. Hierdoor worden schokken beter opgevangen en bieden de schoenen meer demping en grip.

De New Balance 860v9 is een betrouwbare schoen voor iedere pronerende loper die kilometers wilt maken.