asics gel cumulus 17

De ASICS Gel Cumulus 17 is een dagelijkse neutrale trainingsschoen met een drop aka offset van 10mm. Deze update heeft als grote verandering de tussenzool die nu Fluid Ride in zich heeft zitten. Fluid Ride zagen we al bij de duurdere modellen als de Nimbus en Kayano 22 maar wordt nu dus ook doorgetrokken naar de wat “goedkopere” modellen. Fluid Ride geeft de loper een lichter gevoel en een makkelijkere afwikkeling. Tevens wordt er nog steeds gebruik gemaakt van de Guidance lijn voor een mooie neutrale afwikkeling van haklanding tot afzet.

De GELpads zijn ook vergroot welke onder de hak en de voorvoet zitten dus qua comfort zou hij ook vooruit gegaan moeten zijn. Het bovenwerk bestaat uit bijna geheel naadloos materiaal welke irritatie aan de voet zal voorkomen. De juiste hardloopsok kak hier ook aan bijdragen.

De ASICS Gel cumulus 17 zal zo rond juni beschikbaar komen. Hopende dat ze de prijs niet zullen gaan verhogen net als wat ze bij de Nimbus hebben gedaan… €174.99. Nee, de bedoeling is dat hij gewoon op €129.99 zal blijven staan, maar bij ASICS weet je het de laatste jaren niet meer.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]