Nummertje 19 van de alom bekende ASICS Cumulus. Hoe zit hij en wat zijn de veranderingen ten opzichte van zijn voorganger? Enerzijds is hij meer naadloos geworden en anderzijds zijn er juist dingen toegevoegd.
Laten we beginnen met de zool. Daar is niets aan veranderd. De slijtzool ziet er precies hetzelfde uit als de Cumulus 18. Zo zit de guidance lijn op dezelfde plek en zijn de slijtvaste stukken rubber niet verschoven of ergens anders gelegd.

Er zijn twee dingen die wel veranderd zijn en met name de eerste is een welkome aanvulling. Dat zijn de geplakte overlays over de voorvoet die voor meer stabiliteit zorgen om de voorvoet. De cumulus 18 was geheel naadloos aan de voorzijde en dat gaf een gevoel van comfort, echter was het gevoel van steun een stukje minder. Een vertrouwd gevoel zal weer terugkeren bij de mensen die op de Cumulus lopen

Het logo van Asics is geheel verdwenen aan de binnenzijde van de schoen. Alleen de naam is hier nog te zien. Aan de buitenzijde is het logo met de strepen nog wel aanwezig. Aan de hakzijde is ook een vernieuwing. Deze hakpartij die de enkel omsluit is geheel naadloos gemaakt om het comfort te verhogen zoals je op onderstaan de afbeelding kunt zien. Al met al is het een prima update van een de neutrale schoen van ASICS.

Hij ligt nu in de winkel en is natuurlijk bij mijnhardloopschoen.nl te bestellen in onze webshop.
Prijs 139.99 voor 125.99

De ASICS GEL Cumulus 18 hebben wij in onze shop in de aanbieding van 139.99 voor 109.99!
De heren Cumulus 18
De dames Cumulus 18