nike-exo-flex-sample

Sinds 2004 heeft Nike het spel veranderd qua hardlopen met de komst van hun Free modellen.
Maar het kan nog mee Free-achtiger volgens nike.

Deze sample is opgedoken waar we een Free schoen zien met FlyWire draden om de midvoet en voorvoet heen om de voet iets van support mee te geven.
Maar wat eigenlijk meer in het oog springt voor de Free kenners is dat de zool Flexgrooves heeft gekregen en doet mij persoonlijk denken aan de Reebok Flex schoenen.
1317313076_750x0
Op deze manier wil Nike denk ik de strijd nog meer aangaan met de Free achtige modellen die met bosjes uit de grond worden gestampt.

Het is nog maar een proef model maar meestal als dit het geval is komt er een schoen met een soortgelijke dan wel niet gelijke zool als deze.

Nog meer plaatjes.[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]