Nieuw bij Nike: de Lunar Tempo. De Lunar Tempo is vergelijkbaar met de LunaRacer waarbij de grootste verschillen zitten in meer demping (‘nog meer?‘. Ja, nog meer Lunarlon!) en meer rubber in de buitenzool. De Lunar Tempo is ontwikkeld naar aanleiding van het feit dat de LunaRacer door veel lopers als een trainingsschoen wordt gebruikt, vandaar deze twee ‘aanpassingen’. De schoen blijft zeer licht van gewicht (onder of rond de 200 gram per schoen), is geschikt voor neutrale hardlopers en heeft een drop van 6 a 8 mm. Het bovenwerk is van uiterst soepel materiaal en bevat Flywire voor meer steun waardoor een comfortabel gevoel wordt verkregen. De Lunar Tempo is meer geschikt voor lange duurlopen vergeleken met de LunaRacer. Zoals de naam aangeeft zijn snelle lange duurlopen en tempotrainingen de meest geschikte momenten om de Lunar Tempo aan te doen. Maar niets staat een gebruik tijdens een wedstrijd in de weg.

De verwachte prijs zal rond de $110,- komen te liggen, waarbij de prijs in euro niet veel zal afwijken. Releasedatum: begin februari.
De prijs bedraag €120 en de releasedatum is 5 februari.

Zoals men van Nike is gewend zal de schoen niet in saaie kleuren verkrijgbaar zijn. Tot die tijd wat ‘algemene’ afbeeldingen:

Nike Lunar Tempo