polar-a300

Op het jaarlijkse terugkerende evenement CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas, Nevada heeft Polar een nieuw product getoont. De A300 Fitness en activiteiten monitor. De A300 is het nieuwste horloge voor Fitness en heeft een activiteiten tracker in zich. Dit is het zelfde wat we kennen uit de M400 en de Polar Loop.

Het horloge herbergt niet alleen smartcoaching maar meet dus ook je activiteit gedurende de dag en nacht. Op het moment dat je niet actief genoeg bent voor jou als individu zal je een trilling krijgen van het horloge zodat je attent wordt gemaakt om meer te bewegen.  De A300 zal in februari in Noord America en in Finland introduceert worden en in juni kunnen wij deze op de markt verwachten. Hij zal met en zonder H7 hartslag band worden geleverd. Tevens kun je de bandjes van de polsunit verwisselen qua kleuren.

Prijs A300 HR: €159.99
Prijs A300 zonder hartslag: €119.99
Gekleurde polsband: €24.99

Notificaties voor V800 en M400.

Voor de gebruikers van de V800 en M400 is er ook goed en leuk nieuws. Deze modellen krijgen notificaties op het scherm van hun polsunit zoals, inkomende gesprekken, berichten en zal later ook met de apps van je smartphone zoals Facebook berichten en Twitter samenwerken. Je krijgt dan de nieuwste berichten op je display te zien. Natuurlijk dien je daar wel je mobiele smartphone bij je te hebben en verbonden te zijn via Bluetooth.

V800-smart-notification-pic