Binnenkort in het hardlooptheater: de IGNITE van Puma. De belangrijkste eigenschap van de IGNITE is een vernieuwde ‘foam’ tussenzool met maximale energieteruggave waardoor je langer kan blijven hardlopen. De IGNITE-foam (schuim klinkt zo soft, zo ‘niet-dempend’) bestaat uit polyuretheen en levert actieve demping en comfort. Daarnaast zorgt het voor stabiliteit, zowel in koude als warme omstandigheden. In het hielgedeelte is op strategische plaatsen ForEverFoam geplaatst (driewerf hoera voor degene die die term heeft verzonnen). Dit spul wordt gebruikt in de autoindustrie, is zeer duurzaam en nieuw in de hardloopmarkt.
Daarnaast zal het bovenwerk uiteraard naadloos zijn, waardoor de loper een comfortabel loopgevoel zal voelen.

De schoen zal in maart op de markt komen en uiteraard een mannen en een vrouwenmodel bevatten.

Prijzen, kleuren, gewicht en eventuele andere relevante zaken zijn nu nog niet beschikbaar. Feit is dat we komend voorjaar IGNITE-overlast zullen hebben. De vraag is: is dit het antwoord op de Boost van dat andere merk uit Herzogenaurach?

Hieronder de eerste afbeelding van de Puma IGNITE en in de onderste afbeelding herkennen jullie de bewerkte ogen van Usain Bolt, die uitermate lyrisch is over deze nieuwe schoen. Dat kan je gerust met een korrel zout nemen omdat Bolt zwaar wordt gesponsord door Puma.

PUMA IGNITE

PUMA IGNITE

PUMA IGNITE

Afbeeldingen o.a. via Puma