saucony-kinvara4-gtx1

Laat het weer je nooit tegenhouden van het lopen op jouw favoriete hardloopschoen!
De Kinvara 4 komt er in een GORE-TEX uitvoering en hoe cool is dat!
Een top model van Saucony op het gebied van natural running zal een waterdicht model naast zich krijgen met de zelfde eigenschappen als de Kinvara 4.

Daarnaast heeft de Kinvara 4 GTX PowerGrid onder de hak zitten, een XT900 slijtzool en natuurlijk de bekende driehoekige grip lugs voor de grip op verharde weg en op iets minder harde ondergronden.
De crashpad bestaat nu uit losse delen die afzijdig van elkaar kunnen bewegen waardoor de afwikkeling vergemakkelijkt word bij hiel en midvoet landing.

De hiel staat 22mm hoog en de voorvoet op 18mm dat maakt dus een schoen met een drop van 4mm.
het gewicht van de schoen bij een maat 9 heren is zo rond de: 235 gram.
De dames versie is iets lichten en bij een maat 8 weeg deze 204 gram.

Wanneer precies deze uitvoering in het schap zal liggen is ons nog niet bekend, maar natuurlijk houden wij je daarvan op de hoogte.
De heren kleur zal in het VIZIPro zijn. dit is de befaamde Oranje kleur van Saucony welk ook veel terug komt in hun kleding lijn voor de de heren.

De beelden:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]