saucony-kinvara6-men

De Saucony Kinvara, wie kent hem niet. De Saucony Kinvara 6 zal spoedig in de winkels liggen. Voor de één een heerlijke training en wedstrijdschoen en voor de ander en schoen om voorbij te laten gaan. Wat weten we nu over dit model.

Het blijft onveranderd een ietwat minimalistisch hardloopschoentje met niet te spectaculaire dempende eigenschappen en stabiliteit. Maar daarvoor is deze schoen ook niet op de markt gekomen destijds. De eerste Kinvara was op zijn zachts gezegd een kleine revolutie in de hardloopschoenenwereld. Vele gingen over op dit model en daardoor heeft Saucony ook veel fans opgeleverd die verknocht zijn aan de Kinvara.

Toch is sinds de eerste versie van de Kinvara veel veranderd. Waar hij toen nog slap en zeer minimalistisch was zien we nu dat de updates van de schoen steeds meer stabiliteit krijgen. Het blijft een schoen die is gebouwd op een 4mm offset. Er zit een verstevigde hielkap in voor meer stabiliteit rond de enkel. De zool bestaat uit EVA+ en zoals Saucony zegt ” PowerGrid technieken”.  Prolock is toegevoegd om zo de schoen beter om de midvoet te laten sluiten, naadloos bovenwerk met een open-mesh structuur.

Nu maar hopen dat Saucony de pasvorm gewaarborgd heeft…

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]