Saucony-peregrine-5-women

Deze  Saucony Peregrine 5 met een drop van 4mm is “ready for action” voor de onverharde paden en met name niet begaanbare paden. Met deze schoen word een run in het ruige terrein een feestje. Aan de onderzijde zien we noppen die in verschillende richtingen zijn geplaatst voor optimale grip voor de ondergrond die naar boven gaat de berg op of juist neerwaarts. De voorvoet is beschermd met een rockplate (oftewel een hard plastic deel welke in de zool zit) die de scherpe elementen uit de natuur de voet moeten beschermen. Samen met een PowerGrid tusenzool in de hak geeft deze schoen een comfortabel gevoel maar met behoud van stabiliteit. De XT900 zool zorgt vuur duurzaamheid en slijtvastheid.

Het bovenwerk is bedekt met Saucony’s Flexfilm welke en naadloze overlay is welke de voet goed omsluit en stabilteit geeft. Op de punt van de schoen zien we een rubber materiaal welke dient ter bescherming terwijl jij door de ruige natuur loopt te banjeren.

Met een gewicht van 272 gram voor de heren versie en 240 gram voor de dames variant zal deze schoen in januari in de schappen liggen van jouw trailshop of hardloopwinkel die trailschoenen verkoopt.
Btw, heb jij jouw beoordeling al gegeven over de winkel waar jij je stappers altijd haalt? Check hier en beoordeel jou winkel!

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]