saucony-guide-8-1-lady

De Saucony PowerGrid Guide 8 zal inmiddels in menig hardloopwinkel te vinden zijn. We hadden willen schrijven dat de schoen revolutionair is veranderd, dat de prijs immens hoog is geworden, en dat de kleurencombinaties uit een sprookje zijn gegrepen, maar er valt eigenlijk erg weinig over te melden. Het blijft een dagelijkse trainingsschoen voor mensen die middelmatig overproneren. Een PowerGrid tussenzool die licht is en veel demping en comfort mee zal geven. Het bovenwerk is ietwat meer naadloos geworden zoals alle schoenen tegenwoordig wel zijn die uitkomen. De flexgrooves zijn verplaatst op “nog” meer strategische plaatsen en de crashpad loopt meer door naar voren toe tot halverwege de zool.

De Guide blijft een ongelooflijk belangrijk model voor Saucony want de meeste aantallen van de verkoop zitten in deze schoen wereldwijd voor het merk. Dus er viel al te verwachten dat er geen dramatische veranderingen op komst zouden zijn.

De beelden:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]