saucony xodus 6 men1

BOOM!! Daar staat hij, het nieuwe trailmonster uit de stal van Saucony. En even buiten de specs etc…de Xodus 6.0 ziet er uit alsof hij al het terrein zo kan opvreten. Enfin, genoeg met die onzin, back to basic. De Saucony Xodus is een schoen die bij vele trailrunners aan het hart ligt. Een alleskunner is het volgens velen en daarom is hij nu toegekomen aan de 6e editie. Veranderingen zijn er wel maar niet zo groot dat er ophef over zal onstaan. GORETEX in het bovenwerk, en grove Vibram zool voor grip en duurzaamheid. Noppen die itwat uitseken naar de zijkant voor nog meer grip op de onverharde trails.

PowerGrid tuzzenzool voor comfort en demping en in de voorvoet zit natuurlijk de rockplate ter bescherming van het doorboren van de schoen door scherpe elementen van buitenaf.

De schoen zal zo rond juni beschikbaar komen in de diverse specialisten winkels.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]