2390312880

Hier bij MijnHardloopschoen kunnen we je alvast een voorproefje laten zien van de schoen die in 2015 op de markt zal komen ter opvolging van de T2 Kinabalu, namelijk de Kinabalu Supertrac. Met deze schoen lanceert het ook een nieuw concept: trailschoenen met de garantie op een maximum aan grip. Dat is nogal een belofte zo vinden wij, maar als merk moet je achter je product staan, dus chapeau.

De Kinabalu Supertrac werd ontwikkeld op het stevige onderstel van de T2 Kinabalu. Hiermee word voldaan aan de noden van de trailrunners op op modderig en ruw terrein extreme grip te garanderen.

Wat kunnen wel alvast melden over deze nieuwe schoen:

Supertrac slijtzool design: Buitenzool met een extreem profiel voor een superieure grip op technisch terrein en vervaardigd uit “Wet traction rubber”.

eRide platvorm:
Deze door Scott gepatenteerde zool constructie garandeert het meest efficiënte rolpatroon, zelfs op extreem terrein.

Geweven veters: De veters worden in een speciaal patroon geweven en zullen daardoor niet openen halverwege jouw run.

AeroFoam+ tussenzool: Aerofoam+ is een meer duurzamere, lichtere en elastische variant van het alom gebruikte EVA-materiaal. Het nieuwe Aerofoam+ bied een verhoogde rebound en is beschikbaar in verschillende kleurencombinaties.

Verstevigde hielkap: De geïnjecteerde hielkap geeft verhoogde ondersteuning op oneffen terrein.

Het gewicht van de schoen zal zo rond de 320 -340 gram liggen, afhankelijke welke maat.

 

De plaatjes:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]