Lieve hardloopdames opgelet: Victoria’s Secret komt met een sportbeha, die compatible is met je hartslagmeter! Zullen er dan toch nog mooie, sexy en comfortabele sportbeha’s op de markt komen? Wie weet een leuke hint voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom?

VSX

Over een week is het zover, “onze” Doutzen Kroes zal voor de vijfde keer meelopen in de beroemde Victoria’s Secrets Fashion Show. Helaas zullen de sportbeha’s daar niet geshowd worden. Jammer, want ze zien er erg gaaf uit! Mijn aandacht werd vooral getrokken door het laatste sportmodel van het luxe lingeriemerk. Victoria’s Secret heeft namelijk een sportbeha op de markt gebracht, die compatible is met je hartslagmeter. Waar onder andere ShockAbsorber en Purelime de markt al een tijdje leiden met zo’n model, krijgen ze er nu dus een concurrent(e) bij. Volgens de website van het merk is dit model uitermate geschikt voor hardlopen, boksen en andere high-impact sporten. De ondersteuning schijnt “incredible” te zijn, de beha is verkrijgbaar in twee kleuren (zie afbeeldingen) en gemaakt van zoveel mogelijk naadloos materiaal. En dames, de beha is voorzien van padded cups. Ideaal voor veel dames, die zich anders niet zo prettig voelen met een strak shirtje over hun sportbeha. De sensoren zijn compatible met hartslagmeters van de meest verkochte merken, waar in mijn optiek ook Polar en Garmin onder vallen. Op dit moment is de beha alleen nog te koop via de website (www.victoriassecrets.com) en in Amerikaanse winkels. Dus mocht je daar in de buurt zijn… De prijzen liggen tussen de $ 72,50 en $ 75,50, afhankelijk van je maat. Ook is de beha niet in alle maten verkrijgbaar, maar val je tussen de 70A en 90DDD, dan heb je geluk!

VSX VSX

Zo op het oog ziet het eruit als een fijne sportbeha, maar passen zegt natuurlijk alles. Helaas beschik ik niet over een enorm budget en zijn mijn huidige sportbeha’s nog prima, dus ik gok dat ik er voorlopig ook niet achter zal komen. Maar heb jij ervaring met deze sportbeha, dan zijn wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar jouw mening!

En als je dan toch op die website bent, kun je meteen even kijken naar de Knockout by Victoria’s Secrets Tight. Die is ook al zo leuk!