//Tenen probleem bij Kayano opgelost

Tenen probleem bij Kayano opgelost

Tenen probleem bij Kayano opgelost?

Vele hardlopers die op de ASICS Gel Kayano lopen hebben er last van… de grote teen die zich door het bovenwerk van de schoen vreet.

Vele klachten zijn er al op diverse fora’s gezien en het enige lapmiddel was om naar de schoenmaker te gaan en er door deze beste man een stukje stof onder de upper te plaatsen waar de grote teen de schoen “verlaat”

Nu hebben wij van ASICS vernomen dat de nieuwe te komen Kayano 19 en de 2000 serie iets in de schoen hebben om dit probleem te verminderen.

Er zal onder het mesh, aan de binnenzijde van de schoen een “hotmelt” constructie worden geplaatst (dit is materiaal wat onder hoge temperatuur word “vastgelijmd” om zodoende vervelende stiknaden te voorkomen.

ASICS hoopt hiermee een wereldwijd probleem op te lossen betreffende de doorkomende tenen.

En hoopt zo de Kayano loper bij zich te houden. Want zeg nou zelf.. binnen 1 maand door je bovenwerk heen mag niet mogen.

Natuurlijk speelt de juiste maat hier ook een rol. Het materiaal word net boven de stikselrand geplaatst, dus mocht je te grote schoenen hebben dan zul je het “probleem” alsnog ervaren.

Wij denken dat de Kayano lopers hier zeker mee geholpen zijn en dat er zeker geluisterd word naar de gebruikers van het eindproduct.

Keep u posted!