//Three men and a Lady. Steun Maggie voor Run for KIKA.

Three men and a Lady. Steun Maggie voor Run for KIKA.

Afgelopen oktober liep ik de halve marathon van Amsterdam voor Ren tegen kanker. Wat een onbeschrijfelijk gevoel was dat. Het lopen voor het goede doel inspireert en geen positieve energie. Ja eigenlijk kent iedereen wel iemand die met deze vreselijke ziekte te maken heeft gehad. Dit merk je ook aan de steun die je krijgt van de sponsors. Ze leven echt mee en dat geeft ook weer extra motivatie om te trainen.

De halve marathon 2021 zal ik ook nooit meer vergeten. De emotie die tijdens zo een loop door je heen gaan. Van een lach, naar een traan en het verbijten van de pijn naar de finish. Een onbeschrijfelijk en misschien wel overweldigend gevoel. Niet te vergeten het gevoel van voldoening. Het idee dat je met jouw passie voor hardlopen iets kan betekenen voor een goed doel, wil ik nog een keer ervaren.

Dit keer doe ik het niet alleen maar samen met drie super leuke mannen. Deze mannen delen ook mijn passie voor hardlopen. Rob, Ronald en Robbie jullie zijn geweldig. Dank jullie wel dat jullie dit mooie avontuur met mij willen aangaan. We gaan er iets moois van maken. Samen zijn we sterk!

Wil je three men and a lady steunen? Klik  hier