//Vervangers voor de ASICS Gel Fortitude

Vervangers voor de ASICS Gel Fortitude

Welke schoen vervangt de ASICS Gel Fortitude?

Helaas is de ASICS Gel Fortitude bij ASICS niet meer in de collectie. Op dit ogenblik heeft ASICS niet echt een opvolger in huis. Dat is erg jammer omdat voor sommige dames en heren deze schoen de meest comfortabele zware neutrale hardloopschoen ooit was/is!

Mijnhardloopschoen.nl  heeft onderstaande modellen geselecteerd, deze modellen zijn zeer geschikt als vervanging voor de ASICS Gel Fortitude.

New Balance More
De New Balance Fresh Foam More is een solide neutrale hardloopschoen. Het bovenwerk van de hardloopschoenen is gemaakt Double Jacquard Mesh. Dit naadloze materiaal is op verschillende plekken extra open voor een maximaal ademend vermogen. Bijkomend voordeel is dat de schoen heerlijk licht aanvoelt. De hielkap is enigszins flexibel, maar biedt ook de nodige stabiliteit. Om de middenvoet te ondersteunen zijn er een aantal dunne panels rond de middenvoet geplaatst. De zoolbasis is 1 platvorm waardoor deze schoen ontzettend stabiel is.

De Brooks Dyad is één van de meest stevige neutrale hardloopschoen op de markt. De schoenen zijn ook geschikt voor lopers die met een eigen inlegzool lopen. De Dyad heeft een vernieuwd bovenwerk, waardoor de schoenen aansluiten als een sok. De BioMoGo DNA-tussenzool past zich dynamisch aan aan elke stap. De Dual Stability Arch Pods ondersteunen de voetboog tijdens het hardlopen. En het mesh-bovenwerk biedt comfort en een hoog ademend vermogen.

Lees hier de review van de Brooks Dyad

Saucony EchelonDe Saucony Echelon is een veelzijdige stabiele optie. Het is een neutrale hardloopschoen met als pijlers ondersteuning en demping. De Echelon heeft een comfortabele pasvorm. Bij de tenen hebben de schoenen een ietwat ruimere pasvorm (ruimere toe-box), terwijl de middenvoet en hiel omsloten worden om de voet op zijn plaats te houden tijdens het lopen. De Echelon is orthopedisch ontworpen om de voeten zo veel mogelijk te ondersteunen.

Lees hier de review van de Saucony Echelon