//Zakken de voeten tijdens het hardlopen naar binnen?

Zakken de voeten tijdens het hardlopen naar binnen?

Zakken de voeten tijdens het hardlopen naar binnen? Dan is het verstandig om bij een running specialist langs te gaan om dat te controleren. Mijnhardloopschoen.nl werkt samen met Intersport Veldhuis vanwege de hardloopschoenspecialisten die ze in huis hebben.

Als uw voeten naar binnen zakken tijdens het hardlopen dan heeft u over het algemeen een anti-pronatie hardloopschoen nodig. Dit om blessures te voorkomen.

Afhankelijk van de voetvorm zijn er een aantal verschillende anti-pronatie schoenen die mijnhardloopschoen.nl aanbied. Waar u rekening mee moet houden is de breedte van uw voet en het gewicht.

Hieronder vindt u een overzicht van de schoenen

Saucony Guide
De Guide is voorzien van een geactualiseerd bovenwerk om de schoen gestroomlijnder te maken. Ook voelt het lichter aan op de voet. De Guide heeft gebruik gemaakt van PWRRUN demping zoals ook te zien is in de Kinvara en Ride modellen.
Een stabiliteitsschoen voor iedere dag. De Saucony Guide biedt u de support waar u naar verlangt voor vele comfortabele kilometers.

Meer info over de Saucony Guide vindt u hier

Saucony Omni
De Saucony Omni  is een medium tot zware antipronatie hardloopchoen, voor de overproneerder die een comfortabele, stabiele maar vooral reactieve hardloopschoen zoekt.
De Saucony Omni  levert kilometers comfortabel hardlopen met extra stabiliteit en meer veerkracht dan je zult verwachten van een stabiele antipronatie schoen.

Meer info over de Saucony Omni vindt u hier

Asics GT 2000
De GT-2000 serie is al jaren de stabiliteitsschoen bij uitstek voor een verscheidenheid aan hardlopers, variërend van casual weekendsporters tot topmarathonlopers. Als u op zoek bent naar een lichtgewicht hardloopschoen met demping om de voet te ondersteunen, dan is de GT-2000 een uitstekende keuze.

Meer info over de Asics GT 2000 vindt u hier

Asics Gel Kayano
De ASICS Gel Kayano is een comfortabele stabiele schoen die gemakkelijk en gestaag de kilometers aankan. Hoewel de Kayano niet zo licht is, beweegt hij soepel mee en is de schoen lichter dan zijn voorganger.
Het materiaal van de FF Blast-tussenzool is een geweldige upgrade en het gecupt rubberen inzetstuk zorgt ervoor dat de schoen kan buigen en toch de ondersteuning biedt die de proneerders nodig hebben.

Meer info over de Asics Gel Kayano vindt u hier

Brooks Adrenaline GTS
De Brooks Adrenaline GTS is een antipronatie hardloopschoen voor de lichte tot medium overproneerder die veel reactiviteit en demping zoekt. Het geheel vernieuwde bovenwerk heeft door zijn 3D fit print het comfort naar een ander level gebracht!

Meer info over de Brooks Adrenaline vindt u hier

Brooks Glycerin GTS
De Brooks Glycerin GTS 19 is een ondersteunende hardloopschoen die veel stabiliteit geeft en een ultiem zachte demping heeft. De Brooks Glycerin GTS is de zachtste en meest dempende hardloopschoen van Brooks.

Meer info over de Brooks Glycerin GTS vindt u hier

New Balance 860
De New Balance Fresh Foam 860 is een comfortabele hardloopschoen. Deze hardloopschoen is geschikt voor overpronerende lopers. Het Engineered mesh in het bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en vormt zich naar de voeten voor de ideale pasvorm. De hiel wordt goed en zacht omsloten zonder veel extra materiaal toe te voegen.

Meer info over de New Balance 860 vindt u hier

Heeft nog vragen dan kan u contact opnemen met Intersport Veldhuis te Beverwijk. 0251 221450